Domov Izobraževanje Prireditve Založništvo Povezave Kontakt


Pomembne povezave:
Kje smo?
Podatki o društvu
Literarna hiša Maribor
Galerija RRRudolf
Program galerije RRRudolf


 

Progam galerije RRRudolf v letu 2014

 

6. marec 2014 - Ivan Vinovrški: Let nad mariborskim gnezdom - O avtorjevem delu in razstavi je govoril kustos Mario Berdič in se o nastanku in postopkih fotografiranja o njem tudi pogovarjal. Razstavo je odprl v imenu mariborskega župana Marko Žula, direktor uprave Mestne občine Maribor. Glasbeni intermezzo je prispevala flavtistka Eva Milošič.

6. februar 2014 - Ida Brišnik Remec »Okna, listje, korenine«. Mario Berdič, ki je bil iniciator re razstave, je predstavil razstavo in avtorico, razstavo pa je odprl predsednik Zveze kulturnih društev Maribor mag. Franci Pivec. Prireditve so se udeležili številni prijatelji in privrženci razstave Ide Brišnik Remec.

15. januar 2014 - Hans-Joachim Uthke (Hilden, Nemčija) na teme aforizmov Žarka Petana. Avtorja, razstavo in njegovo afiniteto do Maribora in Slovenije je predstavil kustos in likovni kritik Mario Berdič, nekajPetanovih aforizmov je prebral Marjan Pungartnik, ki je otvoritev vodil, odprl pa jo je Janez Karlin, častni član Zveze kulturnih društev Maribor.